Roulade – Opskrift på roulade

Ingredienser

Fyld I

Fyld II

Rør mel og del af mælken sammen. Tilsæt æggene og resten af mælken, samt oregano, salt og sukker. Rør det hele godt sammen og lad dejen trække i 30 minutter. Varm ovnen på 225 grader. Tag en 30x40 cm bradepande og varm den i ovnen, i 2-3 minutter. Smør den godt og hæld dejen i. Bag på midterste rille, i cirka 20 minutter. Tag bunden ud, lad den køle en smule og vend den ud på bagepapir. Lad den køle helt.

Fyld I:
Smør leverpostej på bunden og fordel spegepølse og agurkesalat på. Rul bunden op og pak den ind i plastikfilm. Gem på køl i 4-6 timer.

Fyld II:
Smør bunden med smør og kom skinke, tomater og æg på. Rør mayonnaise og creme fraiche sammen og smør det på. Rul bunden på og pak den ind i plastikfilm. Gem på køl i 4-6 timer.

Indsendt af
d.
28.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.