Ragout med fisk og karry

En fantastisk ragout med fisk i form af rødspættefiletter og karry, som hældes over risene.

Til 4 personer

pynt

tilbehør

  • 100 g flute (italiensk)
Fedtfattig

Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Fjern stilk og blomst på æblet. Halver det på tværs og fjern forsigt kernehuset med en teske. Skær 4 tynde skiver af æblet og skær resten i tern. Læg skiver og tern i en skål med koldt vand.
Bring fiskebouillonen i kog i en gryde. Rul fileterne med skindsiden indad. Læg dem i gryden og damp dem ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tag fiskerullerne op med en hulske og hold dem varme.
- gem bouillonen. Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry, lad det bruse af og svits peberfrugt og æbletern i ca. ½ min. Tilsæt fiskebouillon, karrysauce og salt. Bring ragouten i kog og smag til.

Ved serveringen: Anret en top af ris i midten af 4 dybe tallerkener og fordel herpå "æbleskiver" og fisk. Hæld ragouten rundt om risene og pynt med græskarkerner.

Tip: I stedet for rødspættefileter kan man bruge havtaskekæber.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.