Gulerodspate
Blend og purer gulerødderne. Porren skives og steges i lidt smør. Dette blandes i en blanding af æg, krydderier og creme fraiche og bages i vandbad.
Ingredienser
- 1 kg gulerødder
- 1 porre
- 1 spsk margarine
- 5 æg
- 2 fed hvidløg
- 1 ds creme fraiche
- 1 1/2 tsk salt
- 1 tsk grøntsagsbouillon
- 1/4 tsk sort peber
Rens gulerødderne og kog dem i letsaltet vand. Kom dem i en blender og puréer dem. Skær porren i skiver og steg den på en pande, i lidt smør, den skal ikke brunes. Bland æg, krydderier og creme fraiche sammen. Tilsæt gulerødder og porre. Hæld blandingen i smurt ildfast fad. Læg sølvpapir over og bag i vandbad, ved 175 grader, i 1-1 ½ time. Fjern sølvpapiret de sidste 10 minutter af stegetiden.
- Indsendt af
- d.
- 28.08.08.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Frokost ›
- Pålæg ›
- Paté