Gulerodspate

Blend og purer gulerødderne. Porren skives og steges i lidt smør. Dette blandes i en blanding af æg, krydderier og creme fraiche og bages i vandbad.

Ingredienser

Fedtfattig

Rens gulerødderne og kog dem i letsaltet vand. Kom dem i en blender og puréer dem. Skær porren i skiver og steg den på en pande, i lidt smør, den skal ikke brunes. Bland æg, krydderier og creme fraiche sammen. Tilsæt gulerødder og porre. Hæld blandingen i smurt ildfast fad. Læg sølvpapir over og bag i vandbad, ved 175 grader, i 1-1 ½ time. Fjern sølvpapiret de sidste 10 minutter af stegetiden.

Indsendt af
d.
28.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.