Løgsuppe med butterdej

Dette er ikke bare hvilken som helst løgsuppe, men den er proppet med lækre ingredienser. Bages med butterdej.

Ingredienser

Rens grøntsagerne og skær dem i strimler. Lad løget simre, på en pande, i lidt margarine, men brun det ikke. Tilsæt hvidkål og gulerødder og lad det simre i et stykke tid. Hæld ½ liter vand over og lad det koge til grøntsagerne starter at blive møre. Kom derefter det hele i en gryde, sammen med resten af vandet, bouillon og sherry. Lad det koge i 10-12 minutter. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber. Hæld dejen i en ildfast suppeskål.

Rul butterdejen ud således at det er lidt større end suppeskålen. Pensl kanterne på skålen med æg og læg dejen over. Tryk kanterne godt sammen og pensl dejen med ægget.

Bag ved 200 grader, i 10-15 minutter, eller til dejen er bagt og sprødt.

Indsendt af
d.
28.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.