Skaldyrssauce

Dejlig opskrift på skaldyrsauce med rejer og kammuslinger.

Ingredienser

Hak løg og peber og steg det i smør. Kom fiskefond ved og tilsæt derefter bouillon, 2 deciliter vand, fløde og mælk. Kom løgpulver, sojasauce og salt ved og kog saucen i 5 minutter. Bland ½ deciliter vand og mel sammen. Kom det i saucen, under omrøring. Kog saucen i yderligere 5 minutter.

Skær kammuslingerne i mindre stykker og rens den. Kom rejer og kammuslinger i saucen og varm den godt igennem. Smag til. Servér saucen til fiskeretter, kartofler og salat.

Indsendt af
d.
28.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.