Frugtkage med mandler

Ingredienser

Hak dadlerne og del cocktailbærrene midt over. Bland nødder, cocktailbær, dadler, sukat og appelsinskræl. Hæld cognac over og lad det trække i styk tid.
Rør margarine og sukker sammen. Pisk æggene i, et ad gangen. Drys lidt af melet over nøddeblandingen og vend den rundt. Bland det sammen med margarineblandingen. Tilsæt resten af melet og bagepulver.
Hæld dejen i 2 runde forme. Bag ved 160 grader, i 75 minutter, på nederste rille. Læg bagepapir over formene inden de kommes i ovnen, fjern den så de sidste 15 minutter. Servér med creme fraiche.

Indsendt af
d.
28.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.