Rød pebersuppe

Rød pebersuppe er en let og lækker ret, der både kan bruges som forret eller hovedret.

Til 4 personer

Fedtfattig

Flæk peberfrugterne og fjern kernerne. Læg peberfrugterne på en bradepande og kom dem i ovnen under grill, til skindet bliver sort (cirka 10 minutter). Læg dem derefter i en plastikpose til de er afkølet. Fjern skindet og hak dem groft.
Svits løg, hvidløg og chili, i olie, til de er klare. Tag gryden af varmen og tilsæt paprika. Rør det hele sammen og stil gryden tilbage på pladen. Tilsæt hakkede tomater, bouillonterningerne, linser og peber. Smag suppen til med salt og peber og lad den simre, i cirka 1 time.

Indsendt af
d.
29.08.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.