Grahamsboller med appelsin

Ingredienser

Fedtfattig

Varm mælken til 37 grader og kom gæren i. Smelt margarinen og lad det køle lidt af. Kom salt, appelsinskræl, rosiner og sirup i mælken. Sæt 1/3 af melet til side. Kom hørfrø, grahamsmel og mel, samt smør ved mælken. Rør rundt i 1-2 minutter og lad dejen hæve i 40-50 minutter.
Kom mere mel i efter behøv og ælt dejen godt. Form den til boller eller små brød og lad dem hæve i cirka 30 minutter. Pensl med vand og bag ved 210 grader, i ovnens midte, i 10-15 minutter. Bollerne smager godt med ost og smør. De er velegnet til frysning.

Indsendt af
d.
01.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.