Stegt aubergine

Auberginer skæres i skiver og kommes på panden Serveres med en skøn blanding af creme fraiche og mayonnaisse, porre og krydderier.

Ingredienser

Sauce

Fedtfattig

Skær auberginerne i cirka 1 cm tykke skiver og drys dem med salt. Lad dem trække i cirka 10 minutter. Skyl saltet af og dup skiverne tørre. Varm olie på en pande og steg skiverne, i cirka 6-7 minutter, på hver side. Læg dem på køkkenrulle og lad olien sive ud.

Bland creme fraiche og mayonnaise sammen. Hak ægget i æggedeler og kom det ved blandingen. Tilsæt porre og krydderier. Lad saucen stå på køl i cirka 30 minutter. Servér med de stegte auberginer med brød til.

Indsendt af
d.
01.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.