Yndlingskage

Bunde

Chokoladecreme

Mandelcreme

Bunde:
Hak mandlerne i en blender og sigt flormelis ved. Kom smeltet margarine ved og rør godt. Pisk æggehviderne stive og hæld margarineblandingen ved. Læg bagepapir på en plade. Bag 3, cirka 24 cm bunde af dejen, ved 200 grader, i cirka 10 minutter. Lad dem køle helt.

Chokoladecreme:
Kog vand, sukker og kaffepulver sammen, til blandingen bliver lidt sej. Pisk æggeblommer, til de bliver til tykt skum og kom sukker blandingen ved. Rør margarinen ved, lidt efter lidt. Smelt chokolade over vandbad og lad det køle lidt. Rør det ved.

Mandelcreme:
Knus mandlerne i en blender. Pisk fløden og sigt flormelis ved. Tilsæt mandlerne.

Smør chokoladecreme på en af bundene og mandelcreme derpå. Læg en anden bund over og gentag. Gør det samme ved den øverste bund.
Pynt kagen evt. med frugt. Gem den på køl i et par timer inden den serveres.

Indsendt af
d.
01.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.