Frugtskål med is

Ingredienser

Fyld

  • Tilbehør: Is eller pisket fløde

Kom alle ingredienserne sammen i en skål og ælt dejen godt. Tryk det i en cirka 24 cm tærteform. Lad det stå på køl i cirka halvtime. Prik dejen med gaffel og bag, ved 180 grader, i 20-30 minutter.

Skær frugten i mundrette stykker. Kog pærer og æbler i cirka 10 minutter, i blanding af vand, ananassaft og sukker.
Kom ananas og banan i og lad det koge, ved svag varme, til blandingen starter at blive tyk. Kom makroner og vanillesukker ved og kog det videre, til det får passende tykkelse. Spred fyldet på bunden og drys revet chokolade over.
Kom det i den varme oven og lad chokoladen smelte. Servér kagen lun, med is eller pisket fløde.

Indsendt af
d.
01.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.