Nøddekage med karamelcreme

Ingredienser

Creme

Tilbehør

Hak nødderne i en blender, tilsæt valnødderne til sidst så de bliver grofthakket. Bland mel, nødder og bagepulver sammen. Rør margarine, sukker og æggeblommer sammen. Kom melblandingen og mælk ved. Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Bag dejen i en rund 1 ½ liters form, smurt og raspdrysset, ved 175 grader, i 30-35 minutter, nederst i ovnen.

Creme:
Bland fløde, sirup og sukker sammen, i en tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme, under omrøring, til cremen er forholdsvis tyk. Tilsæt margarine og vanilleessens. Lad det køle lidt. Hæld creme jævnt over kagen og servér med piskefløde.

Indsendt af
d.
01.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.