Fladbrød med fuldkorn

Ingredienser

Fedtfattig

Bland mælk og varmt vand sammen, så det bliver cirka 37 grader. Opløs gæren i væsken og tilsæt smeltet margarine.

Bland fuldkornsmel, sirup, salt, kardemomme og cirka ¾ del af melen ved. Lad det hæve i cirka 30 minutter. Tilsæt resten af dejen og ælt det godt sammen. Rul det ud i en pølse og del den i 14-16 dele. Lav runde kager af dejen, cirka 12 cm i diameter og ½ cm tykke. Læg dem på en plade og dæk dem til. Lad dem hæve i cirka 30 minutter.
Rul kagerne ud igen og bag dem på en pande, evt. en pandekagepande, ved middel varme. Servér med smør.

Indsendt af
d.
01.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.