Sunde pizzasnegle

Dejlige sunde pizzasnegle med lækkert fyld af blandt andet tomat. Kan spises for sig selv eller for eksempel en god suppe.

Ingredienser

Fyld

Fedtfattig

Bland mælk og vand sammen i en skål, varm det lidt så det blive 37 grader. Opløs gæren deri. Tilsæt sukker, salt og olie. Samt cirka ¾ del af melen. Rør rundt til dejen ligner meget tyk grød.
Lad det hæve i cirka 30 minutter. Lav fyldet imens.

Bland alle ingredienserne til fyldet sammen i en gryde og kog det, veg svag varme, i cirka 20 minutter, eller til det bliver forholdsvis tykt. Lad det køle i vandbad.

Tag dejen og ælt det, tilsæt evt. resten af melet, efter behøv. Del dejen i 2 dele og rul dem ud til firkanter.
Smør fyldet på og rul dejen op. Skær den i cirka 2 cm tykke snegle og læg dem på en plade. Lad dem hæve i cirka 20-30 minutter. Pensl med olie og bag midt i ovnen, ved 200 grader, i cirka 20 minutter.

Sneglene smager godt for sig selv, eller som tilbehør til suppe eller salat.

Indsendt af
d.
01.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.