Nøddekage med æggecreme

Ingredienser

Crème

Pynt

Pisk æggehviderne stive. Hak mandlerne og nødderne fint, i en blender. Bland flormelis og mandler sammen. Kom æggehviderne ved. Hæld dejen i en 24-26 cm tærteform og bag bunden, ved 180 grader, i cirka 25 minutter.

Varm æggeblommer, sukker og fløde sammen i en gryde. Rør godt rundt imens. Tilsæt margarine. Kom vanillesukker ved til sidst. Lad creme køle og smør det derefter på bunden.
Pynt kagen med piskefløde og frugt. Lad den stå på køl, i cirka 3-4 timer, inden den serveres.

Indsendt af
d.
04.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.