Kage med jordbær og kokos

Bunde

Fyld

Pynt

  • Jordbær og piskefløde

Bunde:
Pisk æg og sukker sammen. Sigt mel og bagepulver sammen og kom det i æggeblandingen, sammen med kokosmel og vand. Hæld dejen i 3 smurt form, cirka 24 cm. Bag ved 180-200 grader, i 10-12 minutter.
Fyld:
Læg husblassen i blød, i koldt vand. Sigt saften fra jordbærrene og gem den. Pisk fløden. Bland sukker og jordbær i skyren. Smelt husblassen i vandbad og køl den ned med sherry og 2 spiseskefulde jordbærsaft. Hæld husblassen i skyrblandingen og rør det hele godt sammen. Kom den piskede fløde ved. Lad blandingen stå på køl, til den starter at stivne.
Hæld lidt jordbærsaft på bundene og kom fyldet på. Læg bundene sammen. Smør også fyld ovenpå kagen. Pynt med jordbær og piskefløde. Lad kagen stå på køl, i cirka 8-10 timer, inden den serveres.

Indsendt af
d.
04.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.