Gullaschsuppe (4 portioner)

En simpel opskrift på gullaschsuppe, som alligevel frembringer en rigtigt god smag. Koges sammen kartofler og kød til det hele er rigtigt mørt.

Til 4 personer

Fedtfattig

1. Kartoflerne skrælles og skæres i små tern.
2. Løget pilles, peberfrugterne rengøres og skæres i små tern.
3. Kødet skæres i mundrette stykker og kommes i en gryde uden fedtstof og svitses.
4. Når kødet begynder at tage farve tilsættes løget og det hele steger godt sammen.
5. Tomatpuré, de flåede tomater, peberfrugterne, paprika, salt og peber tilsættes.
6. Kom kartoflerne i gryden og rør det hele godt sammen. Vandet tilsættes og retten står og koger godt sammen til kartofler og kød i ca. 45 min. til det hele er rigtig mørt.
7. Retten serveres rygende varm.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.