Dessert med cognac

Ingredienser

Creme

Pynt

  • Pisket fløde og bær

Skræl æblerne og fjern kernehusene. Skær dem i tern og kog dem møre i blanding af vand og sukker. Smag til med cognac og lad det køle.
Bland æggeblommer, fløde, maizenamel og sukker sammen i en gryde. Varm blandingen til kogepunktet, under omrøring. Lad creme koge til den starter at blive tyk. Smag til med salt, vanilleessens og cognac. Lad det køle.
Smelt margarine på en pande. Kom rasp, knuste makroner og sukker på panden. Brun blandingen, ved svag varme, og rør rundt imens. Lad den køle.
Kom raspblandingen i bunden på en skål. Hæld æbleblandingen over og slut af med creme. Pynt med pisket fløde og bær.

Indsendt af
d.
04.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.