Marinerede oliven

Marinerede oliven smager super godt, enten som snak eller som tilbehør til salat.

Ingredienser

  • 600 gram oliven, grønne og sorte
  • 1 spiseskefuld frisk timian, hakket
  • 3 stilke rosmarin, finthakket
  • Skrællen af 1 citron, finthakket
  • 6 fed hvidløg, finthakket
  • 60 ml olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • salt
  • sort peber
  • 2 peberkorn

Skær del af olivenerne i skiver, men lad størstedelen være hele. Bland alle ingredienserne sammen og lad olivenerne ligge i marinaden i cirka 1 døgn. Rør lidt rundt i det en gang i mellem. Servér med godt brød og ost.

Indsendt af
d.
04.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.