Kylling med hvidløgskartofler

Ingredienser

  • Limepeber
  • Bambus (Thai Food)
  • Kyllingekrydderi
  • Evt. andet efter smag

Skær kartoflerne i tern, med skrællet på. Kom dem i et ildfast fad og vend dem i hvidløgsolie. Krydr med limepeber, koriande, persille, rosmarin, salt og hvidløgskrydderi. Steg kartoflerne i cirka 40 minutter, ved 200 grader, eller til de er møre.

Skær kyllingen i mundrette stykker. Steg den på en pande, krydret med kyllingekrydderi, paprika, koriander, hvidløgskrydderi og chili.

Rør 3 pakker champignonsauce, med vand mælk og fløde. Mængden kommer an på hvor tyk saucen skal være (efter smag). Tilsæt bambus, champignoner i skiver, peber, tomater, hvidløg og kokosmælk. Kom kyllingen i.
Servér kyllingesaucen med kartoflerne og evt. godt brød.

Indsendt af
d.
04.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.