God fiskesuppe

God fiskesuppe er mættende og smagfuld, og det er denne bestemt også. Du kan variere fisken efter smag, men den skal dog ikke være for fed.

Ingredienser

Kog fisken i en blanding af valle, vand og salt. Kog den ikke for længe. Skær gulerødderne i skiver og kog dem også. Skær selleri, løg og porrer i tynde skiver og steg, i lidt margarine, i cirka 5 minutter i en gryde. Tilsæt dild. Drys mel over og rør det hele rundt. Tilsæt cirka 1 ½ liter af blandingen fra fiskegryden. Smag til med fiskefond og all-around. Tilsæt fløde og lad suppen koge.

Kom rejer, fisk og gulerødder i. Varm suppen igen, men lad den ikke koge. Servér med brød og smør.

Indsendt af
d.
25.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.