Porresuppe med fløde

Cremet porresuppe med fløde smager godt som forret. Den kan også serveres som hovedret, sammen med lækkert brød og sprød salat.

Ingredienser

Snit porre og løg i tynde skiver og steg dem i smør, i en gryde, i cirka 5 minutter. Drys mel over og rør godt rundt. Fjern gryden fra varmen imens. Kom grøntsags- og kyllingefond ved, samt vand. Lad suppen koge i cirka 5-10 minutter.

Tilsæt sojasauce og fløde. Pisk æggeblommer med salt i en stor skål. Hæld suppen i, lidt ad gangen. Hæld suppen tilbage i gryden og varm den, men lad den ikke koge.

Indsendt af
d.
25.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.