Brød med nødder

Brød med nødder smager himmelsk. Det indeholder også cocktailbær og appelsinskræl, der giver den specielle smag, som mange forbinder med den søde juletid.

Ingredienser

Varm mælken op til 37 grader og kom gæren i. Tilsæt salt, kardemomme og klid. Kom cirka 2/3 del af melet i og tilsæt margarine. Rør det hele godt sammen. Hak nødderne groft, del cocktailbærrene og appelsinskrællen. Kom det i dejen.

Lad dejen hæve i 40-50 minutter. Ælt den godt igennem og form den til boller eller småbrød. Kom dem på en plade, og lad dem hæve i cirka 15-20 minutter. Pensl med vand eller æg. Bag midt i ovnen, ved 200-220 grader, i cirka 10-15 minutter. Servér med smør.

Indsendt af
d.
25.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.