Stikkelsbærsyltetøj

Denne stikkelsbærsyltetøj indeholder også hele blåbær. De giver sylten både anderledes smag og udseende, hvilket gør den til et sikkert hit sammen med kiks og oste.

Ingredienser

Kog stikkelsbær og 500 gram sukker sammen, ved svag varme, til bærrene revner. Mos dem derefter godt. Sigt blandingen og kom væsken tilbage i gryden. Kom blåbær og 250 gram sukker i. Lad det koge langsomt, i cirka 15 minutter. Stil blandingen til side og lad den blive lidt stiv. Kom den i glas og servér til kiks og ost.

Tip: Test om blandingen er klar, ved at tage lidt op med teske og stille den i køleskabet, hvis blandingen bliver tilstrækkeligt stiv, er den klar.

Indsendt af
d.
25.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.