Croutons (suppestænger)

Italienske croutons, eller suppestænger kan bruges i stedet for brød, til suppen. De drysses med salt og sesamfrø. Som variation kan du evt. prøve at bage dem med ost.

Ingredienser

Bland mælk og vand sammen og varm det op til 37 grader, tilsæt gær. Bland æggehvider, olie, salt og sukker i. Rør det hele godt sammen. Kom mel i og ælt dejen. Lad dejen hæve, tildækket, i cirka 1 time.

Ælt dejen igen og del den i 5 dele. Del hver del i 11 mindre dele. Rul cirka 13-14 cm lange ”pølser” af hver del, og læg dem på en plade med bagepapir. Lad dem hæve i cirka 15 minutter. Pensl med mælk og drys salt eller sesamfrø over (kan udelades).
Bag ved 180-200 grader, i 15-20 minutter, eller til ”pølserne” er gyldne. Servér til varm suppe. Egnet til frysning.

Indsendt af
d.
25.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.