Bønnesuppe

Denne grønne bønnesuppe har en cremet konsistens og en elegant smag. Den er fantastisk serveret som forret, pyntet med lidt piskefløde.

Ingredienser

Snit løget i tynde skiver og lad dem simre i 1 spiseskefuld smør. Kom bønner, løg, vand og bouillon sammen i en gryde. Lad det koge til bønnerne er møre. Hæld blandingen i en blender og blend den godt. Smelt 1 spiseskefuld smør og tilsæt mel. Kom bønneblandingen i og 4 spiseskefulde grøntsagsfond. Lad dette koge i 5 minutter.

Sigt suppen og kom fløde og cognac i. Lad den koge i 2-3 minutter ved svag varme.

Smag til med salt og peber. Servér som forret, med letpisket fløde.

Indsendt af
d.
25.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.