Brød med rosmarin

Med denne opskrift kan du lave italiensk brød med rosmarin. Brødet er lavet på en plade og er derfor forholdsvis tyndt, men det er blødt og velsmagende.

Ingredienser

Varm mælk og vand op til 37 grader og tilsæt gær. Bland olie, salt, sukker og rosmarin i. Tilsæt mel. Ælt dejen til den er jævn og smidig. Rul den ud på en smurt plade og lad den hæve, i cirka 30-40 minutter, eller til dobbelt størrelse. Tryk den med fingrene her og der, og pensl den med en blanding af æg og mælk. Drys rosmarin og sesamfrø over. Drys evt. lidt groft salt over også. Bag ved 210 grader, midt i ovnen, i 15-20 minutter.

Indsendt af
d.
25.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.