Cajun skinkeschnitzler og pastasauce

Cajun krydderiblandingen har navn efter den fransktalende del af befolkningen i Louisiana. Den harmoniske sammensætning af smage giver schnitzlerne en pragtfuld aroma. Med pasta og sauce til har du nemt en helstøbt hverdagsret.

  • Dejligt krydrede schnitzler med pasta og tomatsauce.

Til 2 personer

Cajun krydderiblanding

Pastasauce

Tilbehør

Fedtfattig

Pastasaucen:
Hak løg og hvidløg fint. Snit bladselleri fint. Svits løg, hvidløg og bladselleri i olie i en gryde. Tilsæt hakkede tomater og oregano. Smag saucen til med salt og peber.

Kog pastaen.

Krydderiblandingen og kødet:
Bland alle krydderierne sammen.
Vend schnitzlerne i krydderiblandingen. Smelt smørret på en pande ved høj varme, og brun kødet deri på begge sider. Skru ned for varmen og steg kødet færdigt.

Servér schnitzlerne med den kogte pasta og tomatsaucen.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.