Karbonader med saltfisk

Disse karbonader med saltfisk er en rigtig delikatesse, der byder på en udsøgt gastronomisk oplevelse. De er ikke svære at lave, hvis man er vant til at færdes i køkkenet.

Ingredienser

Sauce

Kog fisken og lad den køle. Rens alle ben væk. Kom saltfisk, kartofler, æggeblomme og hvidløg i køkkenmaskinen og rør det sammen. Hæld olivenolie i imens. Krydr med salt og peber.
Lav 8 bøffer af farsen. Pisk æg, eddike, olie og vand sammen. Kom blandingen på en tallerken. Kom mel på en anden tallerken og rasp på den tredje. Vend først bøfferne i mel, derefter i æggeblandingen og til sidst i rasp.
Varm en pande og steg bøfferne, i en blanding af olie og smør, til de er gyldne. Læg dem til side og hold dem varme.

Sauce:
Steg løg og peber i olie. Kom hvidløg i, når løget er blankt. Mos tomaterne med en gaffel og kom dem i. Krydr med sukker, timian, salt og peber. Lad saucen koge i cirka 3 minutter.
Kom bøfferne på et fad og hæld saucen over.

Indsendt af
d.
25.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.