Kylling med honning og citron (4 personer)

Ingredienser

Fedtfattig

Skæl gulerødderne og skær dem i 1-2 cm tykke skiver. Skrub kartoflerne og halvér dem. Læg gulerødder og kartofler i bunden af en bradepande eller et stort ildfast fad og krydr med salt og peber. Læg kyllingen i midten af bradepanden, smør den med honning og krydr med salt og peber. Skær citronen i tynde skiver og læg dem udover kyllingen. Hæld 1 dl vand i bunden af bradepanden og stil den nederst i en 190° varm ovn i ca. 1 time. Skær eller klip kyllingen i otte stykker og anret disse på et fad med gulerødder og kartofler. Spis godt brød til og en stor skål salat.
Hvis du vil tabe dig, kan du spise:
2 stykker kylling, en femtedel af gulerødder og kartofler og alt det salat du har lyst til. Undlad brød.




Energi: Pr. person: 2700 kJ (640 kcal)
Kulhydrater: 57%
Fedt: 23 %
Proteiner: 20 %

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.