Melon forret – Gravet lam

Graved lam er en delikatesse i mange verdensdele. Tynde skiver serveret med sød og saftig melon er heller ikke til at modstå. Prøv denne lækre melon forret med lam.

Ingredienser

Sauce

Fedtfattig

Sauce:
Rør alle ingredienserne sammen.

Kød:
Bland krydderierne sammen. Læg kødet i en plastikpose og hæld krydderblandingen i. Luk posen og ryst den godt. Lad kødet marinere, i køleskabet, i 3-4 dage. Tag kødet ud og skrab krydderierne af. Skær kødet i meget tynde skiver. Læg skiverne på en tallerken, i et tyndt lag og servér med saucen, melon, brød og smør. Pynt evt. med basilikum eller hakket persille.

Indsendt af
d.
25.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.