Marengskage med chokolade

Her får du inspiration til, hvordan man laver en marengskage med chokolade, hvor bundene indeholder Rice Krispies. Kagen er meget sød, men super lækker!

Ingredienser

Creme

Fyld

Bunde:
Pisk æggehvider, sukker og puddersukker sammen, til guf. Hæld Rice Krispies i. Smør guffet ud til 2 runde kager, på en plade med bagepapir. Bag marengsene ved 100-125 grader på midterste rille i cirka 45-60 min, til de er lette og slipper papiret. Lad dem blive kolde.

Pisk æggeblommer og flormelis sammen i en skål. Smelt margarine og chokolade sammen, og kom det i. Pisk fløden og smør den på en marengsbund, læg den anden bund ovenpå. Hæld cremen over og servér.

Indsendt af
d.
25.09.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.