Svinemørbrad med champignon

Denne opskrift på svinemørbrad med champignon smager fantastisk. Retten kan snildt laves i god tid og varmes lige inden servering.

Til 4 personer

Brun mørbradskiver i smør og krydr med salt og peber. Læg kødet i et smurt, ildfast fad. Giv de pillede skalotteløg et opkog, tag dem op, lad dem afdryppe og læg dem i fadet. Gem løgvandet. Skold og flå tomaterne. Læg dem i fad sammen med de halve champignon. Kog panden af med fonden samt lidt af det væske, løgene er kogt i. Tilsæt fløden, kulør og salvie og kog op. Hæld over i fadet. Sæt fadet i en middelvarm ovn (cirka 170 grader) i 30 minutter, med aluminiumsfolie over. De sidste 15 minutter fjernes dækkenet.

Servér med lune, smørristede, grønne bønner med drys af hakket persille og små pillede kartofler. Servér med rødvin eller en kraftig øl. Retten kan tilberedes i god tid og stilles i ovnen halv time før den skal spises.

Indsendt af
d.
02.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.