Kalvelever i flødesovs

Hører du til dem der elsker kalvelever med flødesovs? Så er denne opskrift måske noget for dig.

Til 4 personer

Vend tynde kalveleverskiver i mel, salt, peber og paprika. Brun løgene i smør. Tilsæt champignonerne lad dem snurre 5 minutter. Tag fra. Rist tomatskiverne. Tag fra. Brun leverskiverne. Spæd med fløden. Lad det snurre 10 minutter. Tilsæt løg og champignoner. Snur 5 minutter. Læg kød og grønsager på fad og pynt med de ristede tomatskiver. Server med kartofler og din yndlingssalat samt 1 flaske rødvin.

Indsendt af
d.
02.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.