Kage med frisk frugt

Når du laver kage med frisk frugt, drysser du frugterne over dejen, og de synker selv ned. Det udgør ofte et flot mønster. Kagen smager bedst lun, serveret med fløde.

Ingredienser

Bland smeltet smør, æg, sukker, mel og bagepulver sammen i en skål. Tilsæt vanilleessens og rør rundt i 2 minutter. For en 30x40 cm bradepande med bagepapir og hæld dejen i.
Skræl æblerne og skær dem i tykke både. Vend dem i en blanding af kanel og sukker. Skær jordbærrene i mindre stykker og drys dem over dejen, sammen med abrikoserne. Bag kagen ved 180-200 grader, i 15-20 minutter. Servér kagen lun med pisket fløde.

Tip: Du kan også bruge friske abrikoser, de er dog ikke lige så søde som de konserverede.

Indsendt af
d.
08.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.