Indisk brød

Du kan drysse de indiske brød med hakket løg og korn, inden de kommer i ovnen. Brødet smager særlig godt sammen med alle slags gryderetter. Desuden er det fedtfattigt.

Ingredienser

Pynt

Varm yoghurten op til 37 grader og kom gæren i. Rør æg og blødt smør i. Kom salt og natron i melet og tilsæt yoghurtblandingen. Ælt dejen godt. Lad den hæve i cirka 2 timer. Ælt den igen og del den i 8 dele.

Rul delene ud til cirka 20x12 cm pandekager og læg dem på en plade, med sølvpapir. Lad dem hæve i 10 minutter. Smør pandekagerne med smeltet smør. Drys korn og hakket løg over (kan udelades).

Bag ved 200 grader, i 7-10 minutter, eller til brødet er gyldent. Servér til gryderetter.

Indsendt af
d.
08.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.