Kartofler i brød

Det er meget godt at bruge kartofler i brød, så får du meget mættende brød. Brødet kan bruges som tilbehør til mad, eller smøres med forskelligt pålæg til madpakken.

Ingredienser

Rør gæren ud i en blanding af vand og mælk. Bland sukker og 7 deciliter mel i. Rør det godt. Lad dejen hæve i 50-60 minutter. Skræl kartoflerne og riv dem fint. Pres væsken fra. Bland 2 deciliter varm mælk sammen med kartoflerne og kom dem i dejen. Tilsæt salt.

Kom cirka 6 deciliter mel i dejen og rør det hele sammen. Dejen skal være tyk, men våd. Hæld den i en form og lad den hæve i cirka 40-50 minutter. Pensl brødet med olie. Bag ved 200 grader, i 50-60 minutter.

Indsendt af
d.
08.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.