Bagekartofler med creme fraiche

Bagekartofler med creme fraiche kan være en god variation fra de velkendte bagekartofler med persille- eller hvidløgssmør. Den kolde creme fraiche giver dem en ekstra pift.

Ingredienser

  • 1 ds creme fraiche
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk sort peber
  • 1-2 spiseskefulde hakket persille, frisk
  • bagekartofler
  • Pynt: Efter smag
  • Fx: Champignon, løg, persille, dild, røget laks, rejer, kaviar, oliven eller peber

Pak kartoflerne i sølvpapir og bag dem i cirka 1,5 time, ved 220 grader. Bland de resterende ingredienser sammen og gem blandingen i køleskabet.
Skær et kors i kartoflerne og åbn dem lidt. Fyld blandingen i og pynt med fx: Champignon, løg, persille, dild, røget laks, rejer, kaviar, oliven eller peber.

Indsendt af
d.
08.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.