Laks m. ris, grønt og kold karrycreme (4 personer)

Til 4 personer

Fedtfattig

Laksefileterne lægges i et ildfast fad, krydres med salt og peber og bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter, eller steges ved middel varme på en pande med en god, slip-let belægning.

Risene koges som anvist på pakken. Porrer og rosenkål renses og skæres til; rosenkålen i halve og porrer i skiver. Koges i letsaltet vand i 1-2 minutter.

Rør olie med fromages frais, skummetmælk, karry, rørsukker samt salt og peber. Karrycremen smages til og serveres med laks, grønt og ris.
Energi: ca. 600 kcal per person
Kulhydrater: 39%
Fedt: 28%
Proteiner: 33%

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.