Frugttærte med fyld

Frugttærte med fyld er en lækker anretning til kaffen, en sensommerdag, men den kan naturligvis nydes hele året rundt. Du kan evt. bruge dine egne jordbær til tærten.

Ingredienser

Fyld

Pynt

Pisk æg og sukker sammen. Sigt mel og bagepulver sammen og kom det i æggeblandingen. Bag i en 22-24 cm form, ved 170-180 grader, i cirka 12-15 minutter.

Læg husblassen i blød i koldt vand. Pisk fløden. Smelt husblassen i vandbad. Rør sukkeret i yoghurten/skyren. Køl husblassen med lidt ananassaft. Dryp resten af saften over kagebunden. Skær ananassen i mindre stykker. Bland yoghurt/skyr og husblas sammen. Tilsæt ananas og citronsaft. Tilsæt pisket fløde. Kom blandingen i køleskab og lad den blive lidt stiv.
Smør lidt jordbærkompot over kagebunden. Kom bunden i en springform og hæld yoghurt-/skyrblandingen over. Gem kagen på køl i cirka 2-3 timer. Pynt med jordbær og ananas og servér.

Indsendt af
d.
08.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.