Ingefærkage med appelsinglasur

Har du lyst til en velsmagende kage, der ikke tager lang tid at lave, skal du prøve ingefærkage med appelsinglasur. Den smager udmærket med fløde eller creme fraiche.

Ingredienser

Appelsinglasur

Rør smør og puddersukker sammen og tilsæt æggene, et ad gangen. Kom siruppen i. Sigt de tørre ingredienser sammen og kom dem i blandingen. Tilsæt mælk og revet ingefær. Bag kagen i en smurt form (2 liter), ved 170 grader, i 50-60 minutter.

Bland alle ingredienserne til appelsinglaseringen sammen og hæld den over kagen, mens kagen stadig er lun. Servér med fløde eller creme fraiche.

Indsendt af
d.
08.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.