Pandekager som forret

Læg diverse tilbehør i små skåle og lad gæsterne komponere deres egne pandekager som forret. Du kan naturligvis også gøre dem klar på forhånd og servere som fingermad.

Ingredienser

tilbehør evt.

Varm mælken op til 37 grader og opløs gæren deri. Tag æggehviden til side og bland blommerne i mælken. Kom mel og creme fraiche i. Pisk æggehviderne stive og rør dem forsigtigt i dejen. Lad dejen stå i cirka 4-6 timer.

Steg 10-12 mindre pandekager (cirka 10-12 cm), i smør, til de er gyldne på begge sider. Servér med creme fraiche og diverse tilbehør, eksempelvis, hummer, røget laks, kaviar, citroner, dild, løg, oliven, æg og grøntsager.

Anret tilbehøret i små skåle og lad gæsterne tilberede deres egne pandekager.

Indsendt af
d.
08.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.