Nemme brød

Disse nemme brød er oplagte som tilbehør til suppe, for de kan skæres ned til snitter og anrettes på en buffet. Du kan prøve at tilføje forskellige krydderier i dejen.

Ingredienser

Bland mælk og vand sammen. Opløs gæren i blandingen. Tilsæt sukker, salt og olie, samt 6 deciliter mel og rør det hele sammen. Lad dejen hæve i cirka 50-60 minutter.

Ælt dejen og kom mere mel i efter behov (dejen skal kunne æltes uden at hænge fast på fingrene). Del dejen i 3 dele. Rul hver del ud til en aflang kage, cirka 7 mm tyk. Rul dejen op, på skrå, så enderne er ujævne.

Kom brødene på en plade og lad dem hæve, i cirka 20-30 minutter. Pensl med vand og bag ved 220 grader, i 12-15 minutter.

Servér med creme fraiche og diverse kødpålæg. Brødet kan fryses.

Indsendt af
d.
08.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.