Rensdyr i peberostesauce

Rensdyr i peberostesauce leger med dine smagsløg, og sender dig til den syvende himmel. Retten er forholdsvis nem at trylle frem og svigter aldrig.

Ingredienser

Salat

Drys salt og peber over kødet. Brun det kortvarigt på en pande, på begge sider, ved høj varme. Kom derefter kødet i et ildfast fad og steg det i ovnen, ved 110 grader, i 25-35 minutter.
Steg champignonerne i smør og læg dem til side. Smelt osten sammen med lidt smør og kom rigeligt med nykværnet peber ved. Tilsæt fløde og champignoner. Smag saucen til med salt og peber.

Skær salaten groft, agurken i skiver og tomaterne i både. Bland det hele sammen og servér til kødet.

Indsendt af
d.
13.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.