Torsk i karry

Karryens smag giver et godt modspil til den søde smag fra ananassen, og den cremede sauce får det hele til at gå op i en højere enhed. Prøv torsk med karry nu.

Ingredienser

Fedtfattig

Kom fisken i et ildfast fad og krydr den med salt og citronpeber. Læg sølvpapir over fadet og bag fisken ved175 grader, i 15-20 minutter. Skær løg og peber i tern og steg dem på en pande, sammen med karry. Hæld saften fra ananassen på panden og lad det hele koge. Tilsæt creme fraiche. Hæld saucen over fisken og læg ananas over. Drys ost over det hele og kom fadet i ovnen igen. Bag indtil osten er gylden. Servér med ris eller pasta.

Indsendt af
d.
13.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.