Kage med rumkokos

Casali rumkokos er særdeles velegnet til bagning. Her får du inspiration til en sød og lækker romkage med kraftig smag og en himmelsk chokoladecreme.

Bunde

Creme

Fyld

Rør alle ingredienserne til bundene sammen og hæld dejen i 2 runde forme. Bag ved 150 grader, i 60 minutter.

Knus rumkokoskuglerne og kom dem i en gryde sammen med fløde og chokolade. Smelt det hele sammen og kom æggeblommerne i. Hæld blandingen i en skål og pisk den i cirka 3 minutter.
Knus 8-10 rumkokos kugler og kom dem på den ene kagebund, sammen med skiveskåret banan. Hæld halvdelen af cremen over.
Bland ¼ liter pisket fløde sammen med vanilleessens og 1 spiseskefuld flormelis. Smør det over cremen og læg den anden bund over.
Hæld resten af cremen over den øverste bund og servér.

Indsendt af
d.
13.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.