Kalkungryde

Til 4 personer

Mos af rodfrugter

Fedtfattig

Kalkunkød og løg brunes i en gryde sammen med salt og peber. Herefter tilsættes peberfrugt, sukkerærter og muskatnød, og dette simrer i et par minutter inden soja, ribsgelé og skummetmælk rørt op med maizena tilsættes. Retten simrer under låg i ca. 15 minutter og smages til med slat og peber.

Kartofler og rodfrugter skrælles, skæres i tern og koges i letsaltet vand i 12 minutter. Herefter moses de sammen med mælk, olivenolie, salt og peber. Smag retten til og server den gerne med bredbladet persille.

Prøv også vores opskrift på kalkunbryst.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.