Stegt havkat

Prøv denne opskrift med stegt havkat. Fisken er måske ikke køn, men den smager utroligt godt - her serveret med krydret flødeostesauce. Det er guf!

Ingredienser

Sauce

Bland mel og krydderier sammen på en tallerken. Rens fisken og vend den i melblandingen. Kom den på en varm pande, med smeltet smør, og steg den mør.
Kom osten i en gryde sammen med fløden. Tilsæt rigeligt med sort peber. Varm saucen til kogepunktet, men fjern den fra varmen, inden den koger. Kom bouillon i og rør rundt.

Tip: Hvis du vil have saucen tyk, skal du gemme lidt af fløden. Den skal så blandes med lidt af melblandingen fra fisken, og tilsættes saucen.

Indsendt af
d.
13.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.