Lammekølle og kartofler

Lammekølle og kartofler smager særdeles godt, når man bruger nye kartofler og spiser skrællen også. Køllen skal være i ovnen i et stykke tid, men retten er meget nem.

Ingredienser

Fedtfattig

Skær kartoflerne i skiver og læg dem i bunden på en smurt bradepande. Krydr dem efter smag og hæld bouillonen over, de skal være stærke!

Krydr lammekøllen med salt, peber og hvidløg, og læg den ovenpå kartoflerne. Drys lidt smør over. Steg ved 190 grader, i cirka 2 ½ time. Hæld væsken fra kødet over kartoflerne og kødet en gang imellem, tilsæt evt. lidt vand.

Indsendt af
d.
14.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.