Mørbradbøf i fad

Se denne nemme opskrift på mørbradbøf i fad med hvidløgssmør. Du kan også grille bøfferne, men kom dem så i en aluminiumsbakke og vend dem hyppigt.

Ingredienser

Skær kødet i cirka 4 cm tykke skiver og bank det let med håndfladen, til de er cirka 2 cm tykke. Krydr med peber og steg hurtigt på en varm pande, uden olie. Lad panden køle lidt og steg kødet i smør, i cirka 1-1 ½ minut på hver side. Drys salt på. Kom kødet i et ildfast fad og læg en skive peber på hver skive kød. Tilsæt en tomatskive og derefter en tyk skive hvidløgssmør. Kog panden af med bouillon og hæld det over kødet. Steg i ovnen ved 180 grader, til kødet er mørt.
Servér med bagte kartofler og hvidløgsbrød.

Indsendt af
d.
14.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.